Årets andra KM-cup, 21 sep 2021 (Rapport!)

Foto Victor Kabo

Kvällen som var värd att skaffa barnvakt för!

Vi var nio cyklister idag och fick en riktig proffs-startare i Peter R som var förbi med crossen. (Tack!).

Start 18.10 såhär års gör att de allra flesta fick avsluta i skymning eller nästan mörker vissa delar av banan. Där var både upplevelsen och förberedelserna (medhavd lampa) olika.

Som tidigare en mycket go och motiverad skara cyklister, med två för klubben nya ansikten. Det var kul! Och en liten knäpp på näsan att vi kanske skall sätta upp någon mer skylt för att göra det lättare att hitta runt uppe på toppen av banan.

Om inte något drastiskt sker nu så kommer Lina Franzén ta hem damklassen i år igen(!!) efter sin seger som enda dam idag. På lördag avgörs det!

Våra två nya ansikten Johan och Robert körde korta klassen. 2 varv – där det blev 1,5 för den förstnämnde. Bra kämpat på den hårda banan! (Lite backigare än NICK?)

I trevarvs-klassen var vi sex deltagare. Alla tog sig runt, utan allt för stora avstånd i tid, jättekul att se!

Hjalmar och Micke slog halv-följe och stressade på varandra i täten. Båda körde betydligt snabbare idag än den 17 augusti – kul trots mörker och blötväder!
Pontus var inte långt bakom med lånad hoj – det gick ju bra! Därefter kom Victor in strax under timmen, nöjd och (alltid) glad.

Därefter vår långe Lars i full fart efter ett snabbt förstavarv. Erik upplevde jag var markant nöjd (och trött?) i mål ner till samlingen vid lifthuset. Starkt!

På lördag är det Klubbmästardag och final i KM-serien. Det blir på dagtid – och det blir DUBBLA POÄNG i samtliga klasser!

Resultat

Sammanställning finner ni här.

Dam:
1. Lina Franzén

Herr kort:
1. Robert
2. Johan (DNF)

Herr lång:
1. Hjalmar Hylén
2. Mikael Kippilä
3. Pontus Andersson
4. Victor Kabo
5. Lars Jonsson
6. Erik