Klubbmästardag 2023 30 september 2023

Kalenderaktiviteten!

Äntligen var det dags! Vid halv tio gick första starten av stapeln. Sex stycken härliga i Blå grupp stod på startlinjen och gjorde det som kändes bäst för dagen med det gröna permanenta spåret framför sig. Här var det fortfarande väldigt halt i skogen. Bra kämpat hela ligan!

När grillen tändes och Röd grupp startade började det torka upp något men det var ett halt varv på blå permanenta spåret för våra fyra startande plus för- och efteråkare (tack!). Gammal är äldst och Erik tog sig runt snabbast och kommer att få en klubbmästartröja på årsmötet. Stort grattis, och kanonbra kört av hela ligan – heja!

10.30 stack det största gänget iväg. Två var anmälda i föräldraklassen och jag tror att alla andra föräldrar med en mtb på plats där och då bestämde sig för att ställa upp nästa år. Det såg så kul ut! Och Richard (Grattis!) blev en mycket stolt “JCKs snabbaste förälder 2023” !
Det var också 11 ungdomar i svart grupp som körde en röd+blå loop. Jättekul och här var det ett tätt band av cyklister ute på banan! Snabbast av alla tjejer var Linnéa och snabbast av alla killar var Edvin E som också fick hoja ifrån farsan på riktigt. Ni kommer båda två att få en klubbmästartröja på årsmötet! Mycket kul att se alla ute på banan – väl kämpat!

I vuxenklass kämpas det rejält och det är bekanta namn i topp något år till, innan de riktiga ungdomarna börjar köra om oss som bara hoppas att vi är unga fortfarande. Micke fick sin allra första klubbästartitel och vi kommer och även om det inte är några klubbmästarränder som vid en VM-seger så kommer en klubbmästartröja pryda även honom efter årsmötet. 75% av alla startande hamnade på pallen och fick sig en bra genomkörare på den fina banan!

Jag vill rikta ett stort tack till alla som kom och körde, hejade, fixade och hjälpte till (det är ovärderligt – jättetack!, och allmänt bidrog till den härliga känslan och atmosfären som vi kan vara lyckliga att ha i klubben!

Resultat

Vuxen Herr
1Mikael Kippilä 
2Per Nilsson
3Lars Jonsson
4Joakim Majak
Svart Pojkklass
1Edvin Ernfors
2Edwin Malmström 
3Joar Toijer
4Emil Malmström
5Vincent Lyckhage
6Simon Sjölund 
7Vidar Lyckhage
8Vilhelm Markstedt Hållö
9Milton Sundblad
10Vilgot Magnusson 
Ungdom Röd
1Erik Ekequist
2Lukas Sverin
3Vide Toijer
4Valter Källman
Svart Flickklass
1Linnea Planting-Bergloo
Föräldraklass
1Rickard Ernfors
2Fredrik Sverin