Tisdag – Teknik och kondition

Vårt mål är att tillsammans få möjlighet att prestera bättre inom cross country-cykling. Det gör vi genom bättre kondition, bättre teknik och större vana av att köra tillsammans.

Vuxen/ungdom från cirka 17år. Ansvarig Hjalmar Hylén 070 315 53 68

Vi varierar fokus mellan träningarna med emellanåt teknik-, emellanåt konditionsträning. Samtliga pass är kör-vila-kör-vila vilket tillåter alla i gruppen att bli så trötta de vill men också för att ge tillfälle för alla att hänga med.

Träningsgrupp tävling och anmälan

Alla medlemmar är välkomna på träningen! Om du inte är medlem får du gärna vara med en gång och testa. Meddela gärna innan, så vi vet att det är tränare på plats och får ett första intryck. Hör av dig till Hjalmar (kassor@jarfallack.nu eller 0703155368)

Denna träning är en del av upplägget för Träningsgrupp Tävling. Vi använder oss under 2023 av ett upplägg från Aktivitus för att på ett mer strukturerat sätt få bra effekt av passen!

Träningsgrupp tävling är också samlingsplatsen för de i JCK som tävlar, eller siktar på att tävla. Vi har ett växande gäng med mixat damveteran och herrveteran med olika ambitionsnivå. Till våren 2023 erbjuds alla deltagare i träningsgrupp tävling en tävlingströja och föreläsningar bland annat. Läs gärna också mer om förmåner för dig som tävlar för JCK.