Om JCK

JCK är en ideell förening med hjärtat inom mountainbike men många av oss cyklar CX och  landsväg också. JCK bildades 1995.

JCK delar Vision och Värdegrund med Svensk Idrott. Vision: Svensk idrott – världens bästa. Värdegrund: Glädje och gemenskap, Demokrati och delaktighet, Allas rätt att vara med, Rent spel.

Som klubb vill vi få fler att våga och vilja tävla i cykel på alla nivåer, från flickor och pojkar hela vägen upp till Elit och hela Masters-spannet. Detta gör vi genom att få fler att upptäcka hur roligt det är att cykla, att framhäva att cykel är en lagsport och lära dem att behärska cykeln. Vi arrangerar egna tävlingar för sänka tröskeln för våra medlemmar att delta och för att bidra till tävlingsfloran i närområdet.

Information om barn- och ungdomsträning, familjeturer, motionsgruppen och träning för tävlingsintresserade hittar du uppe i menyn. Spontana cykelturer och annat hittar du lättast i vår Facebook-grupp. Vi anordnar en träningstävling i Keps Cup på vårkanten och en nationell tävling i Augusti/September, Järfälla XCO. Vår XCO-bana hittar du vid Brukets skidbacke.

Officiella informationskanaler är hemsida och mail, och på vår facebook-sida aviseras spontana rundor och socialt snack. Klubben finns även på Strava och Instagram.

Styrelsen består av
OrdförandePontus Andersson
SekreterareMikael Kippilä
KassörHjalmar Hylén
LedamotJoakim Majak
LedamotJerry Hamrén
LedamotBjörn Berglund
ValberedningJohan Rudberg
ValberedningPeter Malmström

Du kan nå oss på mail via “info”, “sekreterare” respektive “kassor” om du lägger till @jarfallack.nu efter respektive.

Postadress: Järfälla CK, c/o Kippilä, Gösvägen 2, 17555 Järfälla

Swish-nummer: 1233508876

PlusGiro: 709800-7

Organisationsnummer: 802449-9033