Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

 • Detta evenemang har redan ägt rum.

Klubbmästardag barn och ungdom samt KM-Cup #5

25 september, 2021 @ 10:00 13:00

Välkommen till 2021-års klubbmästardag!

Klubben bjuder på grillat, umgänge och cykling!

Klubbmästardag passar alla medlemmar i klubben! Från de yngsta, till de äldsta.

BARN-BANA (BARN)

Det finns en kort nybörjarbana som passar från 6 år och uppåt. Här är alla välkomna att starta, och man får köra så många varv man vill! Anmälan här online och på plats får alla en nummerlapp (som lämnas tillbaka efter målgång). Starten går 10.30! Var på plats cirka en halvtimme innan.

Alla barn får ett pris när de lämnar tillbaka nummerlappen!

XCO-BANA (UNGDOM OCH VUXEN)

De äldre och de barn och ungdomar som vill och själva kan ta sig runt kör hela Bruket XCO-bana (blå+röd loop). Banan är tuff, men de flesta som varit på klubbens träningar känner till den väl och har testat de flesta partier. Det är möjligt att vi som kör här kommer att stöta på våra härliga barn i klubben om de vill fortsätta köra flera varv på den korta banan – så då kör vi om SNÄLLT och HEJAR (såklart!).

Anmälan senast dagen innan (eller efteranmäla på plats) och försök nummerlapp hämtas senast 10.20 så kan vi fokusera på barnens lopp.

Ungdomsklassen på XCO-banan (här koras Klubbmästare Tjej och Klubbmästare Kille! – snabbast tid, en öppen åldersklass) kör ett helt varv på banan. Start 10.50.

Korta vuxenklassen på XCO-banan (herr och dam) kör två varv på banan. Start 10.50

Långa vuxenklassen på XCO-banan (herr) kör tre varv på banan. Start 10.50.

Till Klubbmästare Dam och Klubbmästare Herr koras den herr respektive dam som har mest poäng enligt information på denna länk ! Det är alltså sammanställningen i KM-Cupen inklusive Klubbmästardagen som räknas samman. ( I år har två deltävlingar körts, samt nu Klubbmästardagen).

 

ANMÄL DIG ELLER DITT BARN HÄR!

  Resultat publiceras online.

   

  Detaljer

  Datum:
  25 september, 2021
  Tid:
  10:00 – 13:00
  Evenemang Kategorier:
  , , , , ,

  Bruket-parkeringen/pumptracken

  Visa Plats-webbplats