SWE cup & SM

Publicerat av Pontus den

För fjärde året i rad arrangerar vi Järfälla XCO igen nästa år (2021). Kontinuerligt så har vi förbättrat och förfinat både tävlingen och banan till en väldigt bra nivå! Som ett tecken på allt bra vi gjort har Svenska cykelförbundet givit oss förtroende till ytterligare utmaningar kommande två åren.

– Det känns jätteroligt att kunna presentera 2021 års MTB SWE Cup som alltså utökas med en deltävling, nämligen med Järfälla XCO. Vi välkomnar med varm hand in arrangören Järfälla CK till SWE Cup. Förutom att vara en uppskattad arrangör så kommer man säkert förstå ytterligare lite bättre inom några dagar varför just Järfälla XCO valts in av grengruppen, säger Fredrik Kessiakoff, förbundskapten och ordförande i grengruppen.

Till 2022 har vi fått den stora äran att arrangera svenska mästerskapen i XCO på vår omtyckta bana.

”Förbundskapten Fredrik Kessiakoff är mycket nöjd att styrelsen gick på grengrupp XC:s förslag och extra glad över att få in en ny arrangör.

– Det är kul att vi kan jobba med så stor geografisk spridning och att vi får in Järfälla, som är en erkänt duktig arrangör och del av SWE Cup 2021.

Vi är stolta över att vi fått dessa arrangemang, men vi inser samtidigt att vi tar på oss två uppgifter som är större än tidigare tävlingar. Som tur är så är det fler i stockholm som älskar tävlingar, och därför gör vi dessa arrangemang tillsammans med MTB Täby.

Med MTB Täby som partner får vi ett komplement inte bara i form av fler engagerade funktionärer, utan även mycket organisationserfarenhet från annan tävlingsverksamhet.

Så, varmt välkomna MTB Täby, och varmt välkomna alla cyklister till mycket roliga tävlingar kommande år!

Kategorier: Uncategorized