Digitalt Årsmöte 2021-02-15

Publicerat av Pontus den

Hej Medlem!
Välkommen till digitalt årsmöte för oss i Järfälla CK den 2021.02.15 med start kl 18.30. (länk kommer senare via mail). Har du inte fått denna info även som mail? Hör av dig till info@jarfallack.nu.

Digitalt möte innebär att vi inte kommer kunna ha storleksprovning på kläder som vi brukar, men vi har löst det med hjälp av Sportson i Barkarby som ställer upp som provningslokal. Från den 28/1 till 10/2 kommer alla som vill kunna prova storlekar på klubbkläder.

Tack Sportson! När klubbshoppen med kläder kommer vara öppen  är ännu inte spikat men håll koll på facebook eller hemsidan för ytterligare info, det kommer vara snart i alla fall.
Trots ett skitår för alla tävlingscyklister kommer vi under mötet kora flera vinnare i vårt klubbmästerskap! Var med och se vem det blev!
Verksamhets- förvaltningsberättelse samt revisorernas berättelser ihop med styrelsens förslag samt inkomna motioner med styrelsens yttrande kommer finnas på hemsidan ”http://www.jarfallack.nu/medlemssidan/” senast en vecka innan mötet.

Vi har även för avsikt att utse några nya personer till styrelsen. Dessa får då möjligheten att hjälpa till i arbetet att ta klubben framåt under kommande säsong.   
Kom som vanligt ihåg att det är viktigt att ni deltar i mötet och bidrar i diskussionerna och beslut för att just er åsikt/röst ska göras hörd!
Varmt välkomna!

Styrelsen Järfälla CK

Kategorier: Uncategorized