Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

 • Detta evenemang har redan ägt rum.

Klubbmästardag 2023

30 september, 2023 @ 09:00 13:00

Klubbmästardag 2023 – hålls på Bruket.

Det kommer att tändas grill och bjudas på grillat, det kommer att köras tre starter; Blå, Röd och Svart+vuxen. Tidsschema kommer inom kort men räkna med att det hela är färdigt strax efter lunch.

Bra att veta:

 • På Klubbmästardagen hejar man på sina kompisar i skogen
 • Banan kommer inte att vara mer än sparsamt uppmärkt (men de permanenta markeringarna gäller)
 • Järfälla Alpina Klubb kommer att köra ett löp-evenemang samma dag. Sannolikt uppför rodelbanan, och nedför asfalten. Vi kommer att korsa våra banor och dela väg i uppförsbacken, men inte mötas mer än i starten till Ungdom Blå de första 50 metrarna. Utmärkt tillfälle att heja på varandra !

Vi söker gärna några som kan hjälpa till; Fixa grill, banda bana, dela ut nummerlappar, hålla koll längs banan samt i start och mål. Hör väldigt gärna av er till Hjalmar (kassor@jarfallack.nu) om ni är där och kan vara behjälpliga!

Klubbmästardag ungdom Blå
Här blir det kul! Alla startande får en medalj och såklart grillar vi och tar en festis. Barnen kör den permanenta GRÖNA banan ett varv.
Klubbmästardag ungdom Röd
Ungdomsgruppen tävlar också om en klubbmästartröja. Starten går vid pumptracken och den långa slingan (blå x1) körs.
Klubbmästardag ungdom Svart och Förälder
Kom igen nu alla föräldrar (och ni som inte har egna barn)! Ta chansen att köra ett KM och bli påhejade av västra Stockholms bästa hejarklack!
Ett varv (röd-blå) på den permanenta banan. Segrare i ungdom svart pojk respektive flick-klass får en Klubbmästartröja på årsmötet!
Klubbmästardag Herr/Dam
Våra äldsta cyklister tävlar om en Klubbästartröja! Herrar kör 3 varv (röd-blå-röd-blå-röd-blå), damer kör 2 varv (röd-blå-röd-blå)

Anmäl nedan senast fredag kväll!  HÅLLTIDER LÖRDAG

  Start ungdom BLÅ 09.30
  Start ungdom RÖD 10.00
  Start SVART & FÖRÄLDER 10.30
  Start HERR/DAM 11.10