Vad är på gång i helgen?

Järfälla XCO!

Vår tävling som vi i år och nästa år driver tillsammans med MTB Täby.

Många av er kommer att vara där som funktionärer eller deltagare – och det är fantastiskt!

Vi har 23 deltagare som tävlar för Järfälla CK. MTB Täby har 24 stycken – men för oss som klubb kan det vara det största antalet JCK-are som startar någonsin i klubbens historia, åtminstone de senaste 15 åren.

Totalt är 325 deltagare anmäla – rekord!

Nästa år arrangerar vi, igen tillsammans med MTB Täby, Mountainbike-SM i Cross Country. Det blir något att se fram emot.

MTB-SM i Långlopp 2021!

Vi skall också hålla koll på våra långloppsrävar som kör det sent presenterade Långlopps-SM. Det sker i Trollhättan på en ovanligt teknisk och utslagsgivande bana över distansen 80km.

Vi har tre deltagare på plats; Carl-Johan och Nicholas Louca i H50/H30 samt klubbens nye medlem Micke Flockhart (Instagram/hemsida) i Herr Elit.

Stort lycka till!

Vad har hänt?

Träningen är igång! Både för barn/ungdom och vuxen tisdag + torsdag. Den första KM-cupen har körts med åtta deltagare, och det har tävlats land och rike, men mest i Stockholm med omnejd till min kännedom. Ett stort gäng körde Upplandscupen på den nya banan i Sigtuna, och vi hade deltagande även i förra veckan och kanske även ikväll? Upplandscupen är ett kanonsätt att få “riktiga tävlingar” men nära och lättillgängligt. Se program på denna länk så ses vi säkert på plats!

Jättekul att se att klubben fortsätter växa både till medlemsantal men framförallt i deltagande och engagemang! Den nybildade MTB-motionsgruppen på torsdagar är ett lysande exempel.