Klädbeställning vår 2022 – stänger 13 feb!

Specialversion “2022” utan kostnad till våra medlemmar i träningsgrupper!

Till säsongen 2022 erbjuds alla medlemmar i barn-/ungdomsgrupp samt träningsgrupp tävling (vuxen) som betalar träningsavgift en cykeltröja utan kostnad!
Detta har vi lyckats med till stor del tack vare ett antal stöttande företag – nya och gamla samarbetspartners till klubben. TACK! Det är tack vare er vi kan ha denna “2022-specialversion”!
Bli medlem i träningsgrupp barn/ungdom här, eller träningsgrupp tävling här innan beställning!
Träningsavgiften är på 400kr för år 2022.

Ordinarie sortiment

Det finns en vanlig klädbeställning för övrigt sortiment; byxor, väst samt en tröja för de som inte är med i en träningsgrupp eller vill ha en extra.

Utprovning av storlekar

Hos La Chemise på Mäster Samuelsgatan 1 i Stockholm finns kläder att prova. (Viss reservation för barnstorlekar).
Vi kommer även att ha tröjor (Core barn+vuxen, Strike vuxen) hos Sportson i Barkarby FRÅN tisdag 8 februari!

Designen är något förändrad från tidigare år. Det röda fältet går längre ned på ryggen och bröstet och en lätt toning av det röda partiet ned mot ränderna på mage/rygg. “2022-Special” har samarbetspartners loggor, medan den ordinarie beställningen är utan enligt tidigare år. Samtliga tröjor har tre fickor på ryggen, hellång dragkedja och vår snygga JCK-design!
Leverans sker till klubben för utdelning i samband med träning eller om så önskas direkt hemskickad mot en avgift.

Tack till våra fantastiska samarbetspartners för 2022-specialtröjan!!

Sportson, DT El, Verge, JLH El, MK Cycling, Bookman, Wasa Yachts, Pro VVS, Byggproduktion AB samt Rörmannen!

ORDINARIE BESTÄLLNING
För köp, följ länkarna här för respektive shop!
Dessa kläder är utan 2022-sponsorerna. Shopen stänger 13 februari!
Shop BARN
Shop DAM
Shop HERR
2022-SPECIAL (INGÅR I TRÄNINGSGRUPPER!)
För att få en tröja behöver du vara betalande medlem i träningsgruppen, samt medlem i JCK. Beställning görs på länken nedan. Vi stämmer sedan av beställningen mot deltagarlistan i träningsgruppen innan den skickas. Om du är förälder, ange gärna namn på barnet/barnen!
SHOP “2022-Special”
Cykeltröja: (2 modeller)
För ordinarie sortimentets beställning har vi valt en något mer avslappnad modell än för träningsgrupp tävling. Modellen heter Verge Core och har lite slitstarkare tyg. En perfekt träningströja! Barn-, herr- och damstorlekar.
Barn: 449 kr
Dam & herr: 549 kr
Även modellen Verge Strike finns att köpa. Lång eller kort ärm. Det är samma tröja som beskrivs till höger men utan sponsortryck.
Dam & herr: 798 kr kort ärm (SS)
Dam & herr: 998 kr lång ärm (LS)
Träningsgrupp barn/ungdom:
Tröjan som ingår för barn och ungdom är bekant sedan tidigare beställningar. Verge Core heter den och är en perfekt barntröja. Den har lite slitstarkare tyg, hellång dragkedja och samma fantastiska samarbetspartners! Detta är samma tröja som även finns att beställa utan tryck om man vill ha en extra.

Cykelbyxa, kort:
Vi behåller samma populära modell som tidigare, Verge Core. I år med en 2cm längre benlängd, för er som beställt tidigare (provstorlekarna har vanlig längd).
Hängslen, en mycket fin padding för baken. Barn-, herr- och damstorlekar.
Barn: 549kr
Dam & herr: 798kr
Träningsgrupp tävling:
Här ingår en tröja; Verge Strike. Det är en kortärmad, tunn tröja med åtsittande passform i ett slätt tunt fint tyg. Tröjan har laserskurna ärmslut och visar stolt upp alla samarbetspartners som gjort 2022-tröjan möjlig!
Vindtät väst:
En ny väst, fantastiskt liten och smidig. Helt vindtät men med mer stretch än tidigare modell. Åtsittande passform! Att gå upp 1-2 storlekar jämför med tröjan kan rekommenderas! Enbart vuxenstorlekar. Modellen heter Verge Flight.
Pris: 849kr
Endurotröja NY!
Äntligen har vi en Endurotröja! 3/4-lång ärm. En enkel mer avskalad design i svart med stor JCK-logga. Unisex-storlek, lös passform. Modellen heter Verge Enduro.
Pris: 798kr
Endurotröja
Byxa
Tröja
Väst