Keps Cup vid Bruket

Lördag 23 april, var det dags för ännu en deltävling i Keps cup. Vi arrangerade den på vår hemmabana vid Bruket. Fin uppslutning; c:a 100 cyklister från olika klubbar i länet och utanför kom till start. Flera barn/ungdomar från klubben körde i P/F 10-12 och P/F 13-14, och alla gjorde sitt bästa. Även i A- och B-klasserna fanns klubbens färger representerade. Alla såg väldigt glada ut efter sina varv.  

Den kalla vintern har gynnat snöproduktionen i alpinbacken, vilket för oss innebär att det idag fanns något för mycket snö kvar på övre delen av rodelbanan för att kunna dra loppet där. Med en omdragning kunde vi ändå bjuda våra tillresta gäster på en fin försmak av kommande SM-bana. Vuxna, ungdomar och barn kämpade väl på vår grymma och uppskattade bana. 

Stort tack till alla som körde idag och alla som hjälpte till! Ett extra tack till tävlingsledningen som gjorde förarbetet till genomförandet. Nu blickar vi framåt och önskar varmare temperaturer så att hela banan blir farbar. Vi ses vid Bruket!