Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Klubbmästardag 2022!

24 september, 2022 Hela dagen

Klubbmästardagen är JCKs dag för alla medlemmar!

Anmäl dig nedan, hämta ut nummerlapp på dagen. Alla som går i mål får ett klistermärke att fästa på cykeln. Resultat kommer att publiceras online.

Anmälan sker i formuläret nedan!

Grillen går varm efter målgång!

DET KOMMER ATT KORAS FYRA KLUBBMÄSTARE

  • Klubbmästare ungdom Röd
  • Klubbmästare ungdom Svart
  • Klubbmästare Herr
  • Klubbmästare Dam

Utöver det kommer Klubbmästardag för Blå att arrangeras. På försök kör vi också Klubbmästardag Förälder/Motion!

KLUBBMÄSTARDAG BLÅ. START 09.30

Den enklaste banan, tänkt att passa perfekt för de barn som kör i någon av de Blå grupperna på söndagsträningen. Banan är motsvarande nybörjarbanan på SM, och är markerad med GRÖNT i kartan! Start och mål vid den svarta ringen, körs moturs, ett varv. Ingen resultatlista. Längd 800m.

KLUBBMÄSTARDAG RÖD. START 09.50

Tänkt att i nivå passa de barn och ungdomar som på söndagarna kör i Röd grupp. Banan är ett varv på den långa, lättare, loopen på vår bana. Starten sker vid Pumptracken för att passera lifthuset innan varvet börjar. Banan är markerad med BLÅ på kartan och start och mål i den svarta ringen, körs moturs. Cirka 3,1km.

KLUBBMÄSTARDAG SVART. START 10.40

Tänkt att passa de äldre barnen och ungdomarna som kör i Svart grupp på söndagar. Starten går tillsammans med vuxenklasserna Herr och Dam, och består av ett helt varv (båda looparna) på vår XCO-bana. Först i mål blir Klubbmästare 2022! Start sker vid lifthuset. Målgång vid Pumptracken (svarta ringen på kartan). Banan är på kartan först RÖD slinga sedan BLÅ slinga. Cirka 5km.

KLUBBMÄSTARDAG DAM OCH HERR (VUXEN). START 10.40

Två varv för damer och tre varv för herrar på vår permanenta XCO-bana. Först i mål blir Klubbmästare 2022! Start sker vid lifthuset. Målgång vid pumptracken. Banan är på kartan först RÖD sedan BLÅ slinga, vilket tillsammans utgör ett varv. Målgång vid svarta ringen. Cirka 2x5km resp 3x5km.

KLUBBMÄSTARDAG FÖRÄLDER/MOTION (VUXEN). START 10.40

Vi testar detta för första gången! Start tillsammans med Svart/Dam/Herr vid lifthuset, ett varv på Röd och ett varv på Blå loop. Gör dig förtjänt av lite korv efter målgång, låt barnen heja på er istället för tvärtom, eller kör din första start. Totalt 5km på en tuff, men välkänd, bana. Ingen klubbmästartröja i år, men en inofficiell titel.

Observera att färgen i kartan inte anger vilken klass som körs! Läs under respektive klass för beskrivning.

Vid frågor, kontakta Hjalmar Hylén. 070 315 53 68

ANMÄLAN

Anmälan sker på nedan formulär senast 23 september 15.00

Anmälan till Klubbmästardag 2022