Rapport KM-Cup #2

Kvällens deltagare

Ikväll var det glada miner efter målgång! Årets första KM-Cup hölls vid Bruket och totalt 9 startande i kort och lång klass. Resultatlistan är gemensam, men den högsta poängen (100p) går bara att få i den långa klassen som idag körde 4 varv. Fyra startande och mycket bra fajt med några snedsteg, kedjehopp och åtminstone en helt slutkörd cyklist (undertecknad). Strax efter i mål var klubbens för närvarande mest aktivt tävlande cyklist Viktor. Micke trea (utlovar revansch!) och Nico plockar hem 1 poäng efter en DNF efter startvarv i ledning.

Korta klassen körde tre varv och blev den större klassen med fem startande! Per gjorde en kanonstart och höll undan för Jerry och den regerande mästaren Danne och därefter kom Lars som fick detta som JCK-träningsdebut och Tobbe in och skapade sig god marginal till totalen.

Nästa deltävling går 9 september och 26 september (lördag) är det final – då ges det dubbla poäng!

Resultat nedan och sammanställning på KM-sidan.