Ansökan till träning 2021

OBS! Ansökningstiden passerad. Vill du ställa dig i reservkö ifall en plats skulle bli ledig kan du fylla i formuläret nedan.

Här ansöker du om en plats i träningsgrupp för barn och ungdomar för säsongen 2021.
För att ansöka till träningen skall man vara medlem i JCK

Det finns följande grupper att ansöka till, där gruppindelningen är baserad på stigvana.

Blå = kan cykla Stig.
Röd = klarar små hopp och dropp/avsatser.
Röd+ = kör hela Brukets MTB-bana galant.
Svart = för tävlingsintresserade

Ansök till önskad grupp. Justering av vilken grupp deltagaren blir antagen till kan ske.

Minimumålder är 6 år. Fungerande cykel och hjälm är ett krav.

OBS! Två nya punkter för denna säsong är: 1. platserna är begränsade i varje grupp till 12 barn/ungdomar, 2. föräldrar till antagna barn/ungdomar ska genomföra arbetspass som funktionär på Järfälla XCO och/eller vid arbetsdag på banan.

Ingen träningsavgift utöver medlemsavgiften utgår (endast arbetsplikt).

PS. Tänk på att se över barnens olycksfallsförsäkring innan de ger dig ut i skogen. Vi cyklar försiktigt, men kan inte garantera att inga vurpor sker.

Mail med information om ifall ni blir antagna och med mer information om träningar, grupptillhörighet etc kommer ett par veckor innan start till anmäld email.

Sista ansökningsdag var 15e Mars.  BlåRödRöd+Svart


  Ja *

  Som sökande till träningsgrupp kommer föreningen att behandla flertalet personuppgifter om dig. Detta för att föreningen ska kunna administrera sin verksamhet. Föreningen har ansvaret för att behandlingen av personuppgifterna är förenligt med gällande lagstiftning samt Idrottens Uppförandekod för behandling av personuppgifter. Ditt personnummer kan komma att samköras mot statens personadressregister (SPAR) för uppdatering av föreningens medlemsregister. Samkörningen genomförs för att fullgöra vår skyldighet att säkerställa att dina personuppgifter är uppdaterade och korrekta.

  Om du har skyddade personuppgifter eller av andra särskilda skäl inte har möjlighet att uppge fullständiga personuppgifter, kontakta föreningens administratör.

  Jag har tagit del av ovanstående information *

  * = obligatoriskt fält