Tisdagar under hösten kör vi skog! Klubben har alltid en deltagare på plats som håller i strukturen som planeras bli en blandning av kondition/styrka och teknik. Tempot och upplägget varierar men alla som är där hänger med. Viss vana av skogscykling är dock att föredra. Aktuella tillfällen finns här.
Samling 18.00 vid lifthuset och avslut 19.30-20.00

Distansträning är på Lördagar kl 9.00, med start från Brukets parkering. Vi brukar cykla i ca 2-3 h i bra fart. Fika hör till ovanligheterna, men mycket sprätt på roliga sträckor och gott snack hör till vanligheterna. Observera att dessa pass inte alltid är ledda av någon specifik person i dagsläget. Kontrollera/annonsera på JCKs facebooksida ifall du vill säkerställa att ni blir flera personer som samlas.

Söndagar från 10.00 och ca 2 h framåt så bedrivs ungdomsträning. Ålder ligger på ca 6 år och uppåt och det finns olika grupper så att alla får en lagom utmaning. Ifall man vill och har tid ser klubben gärna att det kommer vuxna, med eller utan egna barn, även till ungdomsträningar så att vi tillsammans kan hjälpa till att visa hur kul det är att cykla i skogen!