Publicerat av Pontus den

Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

[Inställt] MTB-läger Högbo Bruk 9-10 maj 2020

9 maj, 2020 - 10 maj, 2020

300kr
Mot bakgrund av Covid-19-pandemin och rekommendationerna från Folkhälsomyndigheten så har styrelsen efter lång diskussion beslutat att ställa in resan till Högbo i klubbens regi.
Det känns supertråkigt, men vi hoppas att pandemin går snabbt över så att vi kan återuppta liknande aktiviteter senare i år.
Vi kommer bo på högbo vandrarhem med ”OK” standard men med begränsad möjlighet till  självhushåll. Tanken är att vi äter frukost tillsammmans, lunch i spåret och middag antingen på restaurang eller i stugan. Det finns tillgång till vatten, micro och spisplattor vid stugorna.
”Stugorna är utrustade med våningssängar, madrass, täcke och kudde. Sänglinne och handdukar medtags själv av gästen. Utemöbler och grillplats finns vid stugorna. Finnfallshagens stugor är EJ utrustade för självhushåll. Kylskåp, micro samt kaffebryggare finns. Restauranger finns på området: Högbo Qvarn, Gruvstugan och Brukshotellet.
…Det finns toaletter i anslutning till stugorna och handfat i stugorna. Samtliga stugor är utrustade med belysning samt elvärme. Ett stort samlingsrum för alla finns. Dusch och bastu finns ca 500 meter därifrån. ”
Priset är satt till 300 sek per deltagare men observera att resa upp måste lösa på egen hand. Då vi är flera som ska upp så är planen att vi ska samåka i någon form
Medlemskap i JCK är en förutsättning för att ha möjlighet att åka med.
Först till kvarn gäller på de 39 bäddar som finns att tillgå. Vill man resa med eget boende (husvagn/husbil) är det OK!
Mvh JCK

Anmälan via formuläret nedan

 

 

 

Detaljer

Börjar:
9 maj, 2020
Slutar:
10 maj, 2020
Pris:
300kr
Evenemang Kategorier:
,

Arrangör

JCK
E-post:
info@jarfallack.nu
Webbplats:
http://jarfallack.nu

Plats

Högbo Bruk
Högbovägen 219 Sandviken 81192 + Google Map
Webbplats:
http://www.hogbovandrarhem.com